Wie is Rick?

Het begon allemaal als hobby. En hoe mooi is het als je van je hobby je werk kan maken.
Mijn naam is Rick Nellestijn en ik werk al meerdere jaren in de ICT.
Naast mijn werk in de ICT help ik al jaren mijn vrienden, familie en kennissen (en daar weer vrienden, familie en kennissen van) aan nieuwe websites, het beheren van hun websites en het vernieuwen van hun websites. Het is echt een uit de hand gelopen hobby.

Mensen omschrijven mij als een communicatief vaardig, betrouwbaar, meedenkend (soms koppig) en oplossingsgericht persoon.
Ik vind het leuk om iemand te voorzien van iets nieuws. Vandaar dat ik met mijn bedrijf mensen/bedrijven wil helpen aan nieuwe websites.

Wil je meer over mij weten? Laten we alles bespreken onder het genot van een bakje koffie (al dan niet digitaal of via de telefoon).

Waarom zou u kiezen voor Ricks Websites?
Ik ben van mening dat, door samen duidelijk de wensen te bespreken en door regelmatig goed te overleggen, we tot een prachtig resultaat gaan komen.

Mijn kernwaarde: Communicatie, Flexibiliteit, Humor, Resultaat, Trouw en Vertrouwen

Henry Commandeur
Henry Commandeur
2023-02-21
Rick communiceert plezierig en hij kan zich goed in onze materie inleven. Daarnaast komt hij met ideeën waar we zelf niet op waren gekomen.
Theo Ossendrijver
Theo Ossendrijver
2023-02-19
Gaby Van den Hengel
Gaby Van den Hengel
2022-04-08
Super te vrede , nette en snelle afhandeling en denkt mee.
Michel Rozendaal
Michel Rozendaal
2021-07-27
Onze website was aan een stevig update toe, via via met Rick in contact gekomen en Rick heeft de site weer helemaal up-to-date gemaakt inclusief de webwinkel. Vakwerk! Bedankt Rick.
Henk Wilting
Henk Wilting
2021-07-14
MPHWR
MPHWR
2021-07-13